Op zoek naar vacatures in het onderwijs?

Schrijft u zich dan nu bij ons in.

met uw LinkedIn profiel
met het uploaden van uw CV

Of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen of mailen

Altijd op de hoogte van onze nieuwste onderwijs vacatures? Meldt u dan aan voor onze e-mail service.

onderwijs vacatures

www.osg.nl

Werving en selectie

Onze aanpak stoelt op de jarenlange praktijkervaring op het gebied van HRM advies, organisatieadvies en interim-management.

De werving & selectie trajecten worden dan ook begeleid door senior organisatie- en HRM adviseurs en interim-managers met recruitment ervaring. Vanuit het advies- en interim-werk hebben zij een organisatiebrede blik en kennen de sector en de ontwikkelingen waarmee uw organisatie te maken heeft. Zij begrijpen met wat voor kandidaten u in gesprek wilt raken en hoe u zich kunt profileren om hun interesse te wekken.

Onze insteek is dat de verwachtingen over de nieuwe functionaris zo helder, concreet en toetsbaar mogelijk gemaakt moeten worden. Wat wordt hun opdracht? Wij vragen daarom van opdrachtgevers om transparant en open te zijn over de historie, cultuur, sterktes & zwaktes, ontwikkelingen en ambities van de organisatie. Vanuit dat beeld en de ontwikkelingen in de sector en de arbeidsmarkt, toetsen we het door de opdrachtgever opgestelde selectieprofiel of stellen we een realistisch selectieprofiel op. We adviseren over een effectieve strategie. Desgewenst voeren wij de voorselectie al voor u uit. U krijgt werkwijzen en instrumenten aangereikt om een goed beeld te krijgen van de kandidaten en om hen zo objectief mogelijk te beoordelen.

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. Samen met u bepalen we welke taken u zelf oppakt en welke u aan ons overlaat. Op basis daarvan doen wij u een maatwerkaanbod.

Contact gegevens
OSG Intermatch
Schepen Bierwischstraat 5
6831 HZ Arnhem
Postbus 318
6800 AH Arnhem
T (026) 3238811
F (026) 3232232
E  arnhem@osg.nl
W http://www.osg.nl