Op zoek naar vacatures in het onderwijs?

Schrijft u zich dan nu bij ons in.

met uw LinkedIn profiel
met het uploaden van uw CV

Of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen of mailen

Altijd op de hoogte van onze nieuwste onderwijs vacatures? Meldt u dan aan voor onze e-mail service.

onderwijs vacatures

www.osg.nl

Dienstverlening

Uw personeel bepaalt de kwaliteit van het onderwijs. Het verkrijgen en behouden van goed personeel vergen dan ook uw continue aandacht. OSG kan u hierbij helpen.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel? In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt voor onderwijspersoneel gaat OSG voor u op zoek naar een geschikte medewerker waarbij uw wensen ons uitgangspunt zijn.

Detachering

Vertrek of uitval van een medewerker komt nooit gelegen. Daarnaast zijn er momenten dat u behoefte heeft aan een gekwalificeerde professional die (mede-)sturing geeft aan uw organisatie. OSG ondersteunt u daarbij graag met detacheringdiensten.

Payroll

Via haar payrolldiensten neemt OSG het juridisch werkgeverschap en de verloning van uw personeelsleden over. Via deze constructie kunt u de risico’s van uw personeelsinzet beter beheersen. Op deze manier bespaart u veel tijd met het outsourcen van het juridisch werkgeverschap. U verricht de werving en selectie van uw personeel en stuurt uw personeel aan zoals u gewend bent.

Mobiliteit

In relatie met hun omgeving veranderen organisaties. Sommige veranderingen gaan gepaard met het bieden van een nieuw perspectief binnen of buiten de organisatie aan medewerkers. Mobiliteit is een beheersinstrument dat ter beschikking staat om perspectief te bieden aan medewerkers en aan de organisatie. OSG biedt op dit terrein modulair opgebouwde ondersteuning van loopbaanadvies tot outplacement.

HR Diensten

OSG Personeel biedt assesments, competentiemeting, coaching en begeleiding aan. Ook hierbij is sprake van maatwerk.
Contact gegevens
OSG Intermatch
Schepen Bierwischstraat 5
6831 HZ Arnhem
Postbus 318
6800 AH Arnhem
T (026) 3238811
F (026) 3232232
E  arnhem@osg.nl
W http://www.osg.nl